Nu lanserar jag min webbplats

Hej, och varmt välkommen!

Den webbplats du nu besöker bär mitt namn, och har som främsta syfte att möjliggöra för fler människor att lära känna mig och vad jag brinner för. Jag vill berätta om vad jag kan och vad jag tror på, ett sätt för mig att kunna nå ut till möjliga uppdrags- och arbetsgivare och öka intresset för vad jag gör. Mitt mål är att kunna försörja mig på att göra saker jag älskar. Många av dessa saker gör jag redan idag, ideellt.

Webbplatsens innehåll består av information om mig själv, mitt CV, information till dig som vill anlita mig och kontaktuppgifter. Uppmärksamma den självbeskrivande menyraden längst upp på sidan. Till dessa delar tillkommer min blogg, där det här tillkännagivandet är publicerat.

Bloggen är en möjlighet för mig att från min egen synvinkel kunna berätta om vad som sker i mitt ideella arbete. För faktum är att i det arbetet har jag förmånen till att omge mig själv med så många fantastiska människor. Flera av dem har gett sig på den svåra vägen att hitta arbete inom samma fält som jag, andra kanske funderar på att göra det. Det är många jag känner djup tacksamhet till; för de gånger jag blivit uppmuntrad och uppmärksammad, given ansvar och förtroende. Idag söker många arbetsgivare på arbetstagares namn – jag hoppas de hittar hit då, och får ta del av vad jag har att säga. Jag kan på sådant vis inte uppmärksamma alla, men några.

Jag vill också tillägga att fler saker är på gång. Nu har jag en egen webbplats, men fler saker ligger i pipelinen. Under höst och vinter kommer jag att berätta mer.

Det är med stor glädje jag nu öppnar på dörren och bjuder in er.

En reaktion till “Nu lanserar jag min webbplats

  1. Hej Björn! Vad glad jag blir av att se detta. Bra jobbat, tack och jag önskar dig all lycka och framgång. Du är liksom bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s